top of page

Cum colaborăm

Procedurile de transport de bunuri nu sunt întotdeauna clare. Poate ești o companie mare sau una în creștere, poate ai nevoie de transporturi regulate, mari sau mici, sau poate ești o persoana fizică care are nevoie de organizarea unui transport unic.

 

Indiferent de nevoile tale, avem un model simplu de colaborare prin care asigurăm eficiența și calitatea, ca tu să te bucuri de satisfacția completă.  

COTAȚIA DE TRANSPORT

Primul pas este să soliciți o cotație de preț direct pe website, telefonic sau pe Whatsapp. Ne furnizezi informații referitoare la: natura mărfii, dimensiunile și greutatea acesteia, locația și data de încărcare și livrare, precum și destinația. Pentru o decizie rapidă, promitem să răspunde tuturor solicitărilor în maxim 2 ore de la plasarea lor. Evaluăm împreună variantele potrivite de transport și agreem termenii transportului astfel încât să beneficiezi de cel mai scurt timp de tranzit și costuri optime. 

PREGĂTIREA TRANSPORTULUI 

După încheierea contractului, echipa noastră începe derularea operațiunilor pregătitoare transportului. Coordonăm logistica prin mijloace proprii sau prin colaboratori, ne ocupăm de eventualele proceduri vamale și organizăm preluarea și livrare bunurilor pe baza programului agreat cu tine. În funcție de natura mărfii stabilim dacă sunt necesare măsuri speciale de manipulare, ambalare și transport. Ție îți ramâne doar să ambalezi corespunzător produsele, pentru a te asigura că marfa ajunge așa cum îți dorești la destinație.

EXPEDIEREA MĂRFII

În funcție de dimensiunea, greutatea și natura mărfii, va fi nevoie să te asiguri de utilizarea mijlocului de încărcare potrivit. Șoferul nostru va oferi asistență pentru asigurarea încărcării și distribuirii corespunzătoare a încărcăturii în mijlocul de transport. Îți oferim consultanță la pregatirea formalităților vamale și începem derularea expedierii. 

TRANSPORTUL ȘI LIVRAREA ÎNCĂRCĂTURII

Efectuăm transportul prin intermediul flotei proprii sau prin rețeaua noastră de parteneri. Oferim asigurare pentru toate categoriile de marfă, având grijă să folosim sisteme de ancorare și fixare adecvate pentru ca descărcarea încărcăturilor să se realizeze în condiții optime. Poți localiza în timp real mijlocul de transport cu ajutorul dispecerului.

Cere o cotație rapidă!

Ai nevoie de transport și vrei sa afli cât te costă? Completează fromularul și primești o cotație estimativă în maxim 2 ore.

bottom of page