top of page

Termeni de utilizare

Acesta este un acord între administratorii site-ului sidespedition.ro și dumneavoastră (denumit în continuare „Vizitator”), ca utilizator al informațiilor prezentate pe acest site.

1. Conținutul și erorile site-ului

 

Informațiile de pe acest site au scopuri informative și pot conține erori pentru care S.C. Side Spedition S.R.L. nu poate fi considerat responsabil. În calitate de Vizitator, puteți raporta aceste erori prin e-mail. Side Spedition nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile postate pe site de alte persoane. Vizitatorul site-ului este de acord să elibereze Side Spedition de responsabilitatea pentru fiecare acțiune legală rezultată din utilizarea incorectă sau abuzivă a site-ului sidespedition.ro. Side Spedition încearcă să păstreze conținutul și funcționalitatea site-ului fără erori, dar acest lucru nu poate fi acordat.

2. Dreptul de autor

 

Acest site web și conținutul său sunt supuse drepturilor de autor deținute de S.C. Side Spedition S.R.L. - © SideSpedition 2012-2020. Toate drepturile rezervate. Nu puteți copia, exploata comercial, adapta, modifica, obține sau utiliza în alt mod informațiile găsite pe acest site fără permisiunea prealabilă scrisă a Side Spedition, cu excepția propriei dvs. utilizări personale, necomerciale.

 

3. Modificări

 

S.C. Side Spedition S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe Termenii și condițiile de utilizare, precum și conținutul site-ului, fără o notificare prealabilă și fără nicio revendicare din partea Vizitatorului.

 
4. Politica site-urilor promovate pe site 

 

S.C. Side Spedition S.R.L. nu va fi responsabilă pentru politica de confidențialitate a altor site-uri care fac publicitate directă sau indirectă folosind site-ul nostru web sau secțiunile site-ului nostru. Vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate a fiecărui site conectat la sidespedition.ro. Politica noastră de confidențialitate este legată numai de site-ul sidespedition.ro.

 

5. Dispoziții finale

 

S.C. Side Spedition S.R.L. nu va fi responsabilă pentru prejudiciile aduse de utilizarea site-ului sidespedition.ro. Side Spedition nu încearcă să încalce nicio lege sau acord. În cazul în care ar apărea probleme legale legate de Side Spedition, suntem dispuși să le rezolvăm într-un mod prietenos, așa că vă rugăm să ne contactați. Accesând și vizitând site-ul sidespedition.ro acceptați și sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare menționate mai sus. Dacă nu acceptați și sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare menționate mai sus, vă rugăm să nu mai accesați site-ul sidespedition.ro.
 

Politica de confidențialitate aplicată pe site

Accesând și vizitând site-ul sidespedition.ro acceptați și sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare menționate mai sus. Dacă nu acceptați și sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare menționate mai sus, vă rugăm să nu mai accesați siteul.

1. Date colectate

 

sidespedition.ro colectează în mod anonim informații despre sistemul dvs., browserul pe care îl utilizați, pagini de referință și alte informații statistice de acest fel. Aceste informații sunt utilizate pentru a îmbunătăți accesul la site-ul sidespedition.ro, precum și în scopuri publicitare. Deoarece sunt anonime, aceste date pot fi făcute publice fără acordul dumneavoastră.

2. Informații primite ca rezultat al stabilirii contactului cu dumneavoastră 

 

Este posibil să ne contactați la un moment dat pentru a raporta o eroare. Prin urmare, este posibil să ne oferiți numele dvs., adresa dvs. de e-mail și alte informații personale. Aceste informații nu vor fi utilizate în niciun fel pentru a fi distribuite sau vândute unei terțe părți; nici nu va fi folosit public fără consimțământul dumneavoastră. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a vă trimite materiale publicitare strict legate de sidespedition.ro, dar în niciun caz legate de niciun alt subiect.

bottom of page