top of page

Despre noi

Fondat în 2008, Side Spedition este un furnizor de servicii integrate de logistică şi transport, intern şi internaţional, pentru toate categoriile de marfă. Operăm transport atât pe teritoriul EU cât și non-EU și găsim soluții optime pentru clienții noștri, având grijă să respectăm întotdeauna timpii de livrare și calitatea serviciilor promise.

Suntem flexibili și mereu dispuși să ne adaptăm nevoilor pieței, reușind astfel să garantăm nu doar calitate și eficiență, dar și să rămânem un partener de încredere pe termen lung pentru clienți și parteneri.

 

Investim în permanență în dezvoltarea echipei și în mijloace de transport moderne. Promisiunea noastră este “Satisfacția completă”, de la preluare până la livrare, asigurandu-ne că atât noi, cât și partenerii noștri, respectăm valorile etice, legile și reglementările interne și internaționale. 

De ce Side Spedition?

ani de

experiență

transporturi

anuale

parteneri

unici

flotă transport

EURO 6

Garanția satisfacției complete

TRANSPARENȚĂ

 Localizare transport în timp real

Contact direct cu clientul final

Managementul performanței

SIGURANȚĂ

Asigurarea mărfii pe toată durata transportului

Mijloace de transport moderne

Sisteme de ancorare și fixare adecvate

EFICIENȚĂ 

Cel mai scurt timp de tranzit

Livrari personalizate 

Optimizarea costurilor

 • Ce tipuri de transport oferă Side Spedition?
  Oferim transport complet (FTL), în regim de grupaj (LTL) și express pentru toate categoriile de marfă.
 • Ce tip de marfă transportă Side Spedition?
  Transportăm toate categoriile de marfă, începând de la bunuri generale, produse textile, cereale şi mobilă, până la mărfuri frigorifice, agabaritice şi ADR.
 • În ce țări transportă Side Spedition?
  Operăm pe întreg teritoriul european dar și în spațiul non-european.
 • Ce mijloace de transport proprii folosește Side Spedition?
  Flota noastră cuprinde Camionete cu prelată sau carosate cu sarcina utilă între 1,5t și 3,5t Camioane carosate, dube frigorifice cu sarcină utilă de 20-21t Camioane cu prelată, sarcina utilă de 20-24t Camioane atipice, cu remorcă, jumbo sau agabaritice
 • Ce program de lucru are Side Spedition?
  Programul normal de lucru este de luni până vineri, între orele 09.00 și 17.00. Ne străduim însă să răspundem solicitărilor și în afara orelor normale de activitate.
 • Cum pot urmări transportul?
  Oferim sisteme de localizare GPS, a mijloacelor de transport în timp real. Puteți urmări transportul cu ajutorul dispecerului.
 • Oferiți suprafețe de depozitare?
  Da. Side Spedition pune la dispoziția clienților servicii de depozitare și manipulare în condiții de maximă siguranță. Avem parteneri de încredere atât în România cât și în Europa, alături de care gestionăm toate operațiunile de depozitare a mărfurilor.
 • Ce măsuri folosește Side Spedition pentru siguranța bunurilor pe parcursul transportului?
  Folosim mijloace de ancorare complexe, reușind astfel să diminuăm riscurile de deteriorare a bunurilor, pe toată durata transportului. Oferim asigurare pentru toate categoriile de marfă, din momentul încărcării până la destinație. Toate mijloacele noastre de transport beneficiază de asigurare CMR, cu o valoare cuprinsă între 20.000 și 200.000 Euro, sau asigurare cargo, la solicitarea clientului.
 • Sunt persoana fizică și am de trimis un colet spre o țară din UE. Mă puteți ajuta?
  Sigur, expediem orice tip de marfă atât pentru companii și persoane fizice, indiferent de încărcătură.
 • Este posibila facturarea pe cale electronică?
  Da, începând cu data de 1 ianuarie 2013 a intrat în vigoare în toate statele membre ale UE directiva TVA 2010/45/UE referitoare la emiterea facturilor. Conform acestei directive, factura electronică este de fapt echivalentă cu factura pe suport de hârtie, pe teritoriul UE. Pentru a reduce pentru ambele părţi cheltuielile administrative şi eforturile de procesare, majoritatea partenerilor noştri de afaceri au implementat deja factură electronică în ultimii ani.
 • Ce se întâmplă dacă marfa mea nu ajunge la destinație la termenul agreat?
  Facem tot posibilul să ne respectam timpii de livrare. În cazurile rare când marfa nu ajunge la destinație la termenul agreat, clientul este anunțat din timp și se găsește soluția optimă pentru ca marfa să fie livrată în cel mai scurt timp.
 • Ce se întâmplă în cazul unui incident care implică marfa mea?
  În situația nefericită a unui incident în care marfa este deteriorată, Side Spedition vă pune la dispoziție polița de asigurare CMR, care cuprinde: deteriorarea mărfii din culpa transportatorului, furt, incendii, accidente rutiere etc.
 • Ce se întâmplă în cazul în care marfa mea nu este încă pregătită pentru încărcare?
  În cazul în care marfa nu este gata de încărcare, detaliile pentru încărcarea mărfii se vor stabili împreună cu managerul dumneavoastră de transport.
 • Exista o listă de prețuri oferite de Side Spedition?
  Nu utilizăm o listă de prețuri fixe. Ne adaptăm nevoilor fiecărui client și evaluăm împreună variantele potrivite de transport astfel încât clientul să beneficieze de cel mai scurt timp de tranzit și costuri optime.
 • Cum contribuiți la reducerea poluării ca urmare a activității de transport?
  Avem grija de mediul înconjurător și reînnoim permanent vehiculele din flota noastră, pentru a îndeplini cele mai noi standarde ecologice. Folosim mijloace de transport cu normă de poluare EURO 6 și instruim constant șoferii pentru stiluri ecologice de condus. Încercăm să minimizăm emisiile de CO2 prin optimizarea planificării transporturilor, prin reducerea kilometrilor parcurși fără încărcătură.

Cere o cotație rapidă!

Ai nevoie de transport și vrei sa afli cât te costă? Completează fromularul și primești o cotație estimativă în maxim 2 ore.

bottom of page